Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Κουρείο Παπουτσάκης, απο το 1969, το πιο παλιό στην πόλη του Ηρακλείου!

 

Ποιότητα στο αντρικό κούρεμα!!!

Λειτούργησε για πρώτη φορά το 1969 από  τον πατέρα Νικόλαο Παπουτσάκη, το ανέλαβε σε δεύτερη φάση ο γιος Ιωάννης, και η παράδοση συνεχίζεται με τον εγγονό Νικόλαο που με την διάθεση και την ορμή της νιότης συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση κι έχει ήδη κατατάξει το κουρείο στην μερίδα εκείνη των μαγαζιών που  που εργάζονται ακόμα με το ήθος της εποχής που ξεκίνησε.



Σε ένα χώρο που όμοιος του δεν υπάρχει στο Ηράκλειο και με απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία, ο Γιάννης και ο Νικόλας Παπουτσάκης μπορούν να καλύψουν την ανάγκη κάθε αρσενικού... απο ξύρισμα έως κουρεμα, μοντέρνο ή κλασικό ανάλογα με το πως το επιθυμείτε. 

Και ναι, βέβαια υπάρχουν και άλλα κουρεία που κάνουν ισάξια δουλειά, η διαφορά όμως θα την ανακαλύψετε με το που θα μπείτε, αφού αμέσως θα πλημμυρίσετε απο την θετική αύρα ενός μπαρμπέρικου που έχει ήδη πίσω του μισό αιώνα ζωής!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κεντρική αγορά... κάποτε...Εικόνες

Ας δούμε σε δυο φωτογραφίες πως ήταν η κεντρική αγορά της πόλης μας κάποτε...το έχουμε ξαναδει βέβαια ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   και ΕΔΩ και ΕΔΩ -αν θέλετ...