Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Βασικές αρχές για να φλερτάρεις ακίνδυνα


 Επιμέλεια Ρίκη Ματαλλιωτάκη

Δυστυχώς, πάνε τα χρόνια, που ο άντρας είχε την αποκλειστική ευθύνη για το φλερτ και όλα τα παράγωγα του.

Ξέχασε εκείνους τους παλιούς καλούς καιρούς που ο ωραίος κύριος από την απέναντι γωνία έκανε το παν δυνατόν για να τραβήξει την προσοχή σου.

Σήμερα, μαζί με όλες τις υπόλοιπες ευθύνες που μας φόρτωσαν, μας φόρτωσαν και την ευθύνη του φλερτ, μια κι αν δεν κουνήσεις εσύ το δαχτυλάκι σου, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν… δεν… δεν… δεν υπάρχει περίπτωση μόνος του να σου ζητήσει να βγείτε, πάρε το απόφαση.

-Μα τόσο πολύ άλλαξαν οι άντρες που να πάρει η ευχή να πάρει; -

Για να δεις λοιπόν φως πρέπει κι εδώ, όπως και σε τόσα άλλα, να πιάσεις τα ηνία στα χέρια σου, το θέμα ωστόσο είναι να φλερτάρεις  ακίνδυνα.

Με τρόπο διακριτικό και  αποτελεσματικό ούτως ώστε να μη σου κρεμάσουν κουδούνια και σε περάσουν για εύκολη που φυσικά δεν είσαι… εσύ απλούστατα αναζητάς τρόπο να κερδίσεις τον άντρα των ονείρων σου χωρίς να καταλάβει ότι του ρίχνεσαι… απλούστατα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις βασικές αρχές που μας ενημερώνουν για τις κατάλληλες προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε, και μετά, βουρ... στο κυνήγι:

 

Σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου: Πάνω απ΄όλα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον αρέσεις, γι’ αυτό μην κάνεις το λάθος να παγιδευτείς σε μια κατάσταση ψεμάτων με σκοπό να φανείς καλύτερη και ανώτερη απ’ ότι στη πραγματικότητα είσαι. Δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις κάποια άλλη για να σε θελήσει, οπότε, αντί να αποστηθίζεις και να πετάς που και που πιασάρικες ατάκες και φράσεις για να τον εντυπωσιάζεις, να λες αυτό ακριβώς που βγαίνει από μέσα σου, και να φέρεσαι με ότι τρόπο ακριβώς βγαίνει από μέσα σου, διαφορετικά θα κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι ψεύτικη, κι άντε το πολύ να τον ξεγελάσεις για ένα βράδυ. Το επόμενο όμως;

Εννοείται  φυσικά ότι λόγια και συμπεριφορά θα είναι μέσα στα σύνορα της ευπρέπειας.

Κοίταξε τον και χαμογέλασε του: Μια ματιά κι ένα γλυκό χαμόγελο αποτελούν τα μεγαλύτερα όπλα για να σαγηνεύσεις αρχικά ένα άντρα και να τον πείσεις να έρθει να σου μιλήσει. Άρα, αυτό που χρειάζεται είναι ένα απλό σημάδι και όχι κάτι εξεζητημένο. Αν παραμείνεις να τον κοιτάς χωρίς κανένα νόημα, να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνει καμία κίνηση, αν πάλι το παρακάνεις κλείνοντας του το μάτι και χαμογελώντας ηλίθια θα τον κάνεις σίγουρα να στραφεί αλλού.

Αστειέψου: Πάρε την πρωτοβουλία να σπάσεις τον πάγο με ένα αστείο ή ακόμα και με ένα τυχαίο άγγιγμα- ξέρεις, εκείνο το παλιό μα πάντα επιτυχημένο «ωωω με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο…»-

Μια λύση επίσης θα ήταν και ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή του. Αν και καλό θα είναι να περιμένεις να σου κάνει εκείνος πρώτος ένα θετικό σχόλιο για να ανταπαντήσεις, έτσι ώστε να μην τον κομπλάρεις.

Φρόντισε να ακούς: Άκου προσεκτικά τα όσα σου εξομολογείται και φρόντισε να δίνεις  και τη δικιά σου άποψη επί των θεμάτων που σου αναφέρει, μια κι αν διαπιστώσει ότι δεν δίνεις σημασία σε ότι λέει, θα πιστέψει πως τον βρίσκεις βαρετό και δεν θα προχωρήσει παρακάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κεντρική αγορά... κάποτε...Εικόνες

Ας δούμε σε δυο φωτογραφίες πως ήταν η κεντρική αγορά της πόλης μας κάποτε...το έχουμε ξαναδει βέβαια ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   και ΕΔΩ και ΕΔΩ -αν θέλετ...