Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΥΛ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ


Οι πίνακες, οι φωτογραφίες, τα κάδρα στο σαλόνι δίνουν στύλ και χαρακτήρα στον χώρο, ενώ κάνουν κι εμάς που ζούμε στο σπίτι μας, να το απολαμβάνουμε. Κι όσο κι αν φαίνεται απλό, η σωστή τοποθέτηση των κάδρων σε κάθε χώρο είναι υπόθεση που θέλει προσοχή, για να μην φανεί φορτωμένος, ακατάστατος και χωρίς αισθητική. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για να ομορφύνετε το σαλόνι σας…
  • Επιλέξτε ένα θέμα και αφιερώστε έναν τοίχο του σαλονιού σας σε αυτό. Μπορεί να είναι φωτογραφίες των παιδιών ή της οικογένειά σας, μπορεί να είναι πίνακες με το ίδιο στυλ, αντικείμενο, θέμα.
  • Επιλέξτε προσεκτικά τις κορνίζες. Αν θέλετε να διακοσμήσετε έναν χώρο με στυλ, καλύτερα να βρείτε ίδιες κορνίζες (σε χρώμα και σχέδιο) ή κάποιες που να συνδυάζονται μεταξύ τους.
  • Παίξτε με τα μεγέθη σε κορνίζες αλλά και πίνακες.
  • Αν πρόκειται για έργα τέχνης αξίας, καλύτερα να τα τοποθετήσετε μόνα τους ή αν είναι πολύ μικρά το ένα δίπλα στο άλλο, σε έναν μεγάλο τοίχο καλά φωτισμένο, ώστε να μην υποτιμήσετε την αξία τους.
Ιδέες για να κρεμάσεις με στυλ τους πίνακες στο σαλόνι
Να γνωρίζετε πως το ιδανικό ύψος για να κρεμάσετε έναν πίνακα είναι το μέσον αυτού να βρίσκεται στο ύψος των ματιών σας.
Ιδέες για να κρεμάσεις με στυλ τους πίνακες στο σαλόνι
Κι ένας οδηγός με πολλές ιδέες για το πώς θα κρεμάσετε με διαφορετικούς τρόπους τους πίνακες και τα κάδρα, πάνω από τον καναπέ, στο σαλόνι σας, κατευθείαν από τους διακοσμητές! 
Ιδέες για να κρεμάσεις με στυλ τους πίνακες στο σαλόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κεντρική αγορά... κάποτε...Εικόνες

Ας δούμε σε δυο φωτογραφίες πως ήταν η κεντρική αγορά της πόλης μας κάποτε...το έχουμε ξαναδει βέβαια ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   και ΕΔΩ και ΕΔΩ -αν θέλετ...